Poltiekeurmerk Veilig Wonen

 

Vanuit het begin van de jaren 80 heeft de beveiligingstak van Beumer zich ontwikkeld tot een Merk in ons verzorgingsgebied, Benoordenhout en Archipel. Vanuit de periode dat de achterdeur altijd openstond en de voordeur nooit op slot ging, hebben wij ons,  tengevolge van de steeds heftiger wordende inbraakgolven, bekwaamd in het evenwichtig beveiligen van woningen, wat in overleg, wordt uitgevoerd door onze vakkundige en getrainde medewerkers.

U kunt dan denken aan sloten,  hang- en sluitwerk,  hekwerken,  kluizen, verlichting, brandbeveiliging en niet te vergeten ons fraaie deurbeslag.
Als bijverschijnsel ontstond er,  vanuit de vraag, behoefte aan een all-round buitendienst die voor elke klus inzetbaar is, bovendien hebben wij onderaannemers geselecteerd om specifieke werkzaamheden op te knappen.

Uiteraard bestaat als onderdeel van de beveiliging de mogelijkheid om uw woning te laten certificeren volgens politiekeurmerk veilig wonen,  nuttig en voordelig m.b.t. uw inboedelverzekering. Onze beveiligingsadviseur, Daniel Beumer,  komt u graag voorlichten en vrijblijvend offerte aanbieden voor het beveiligen van uw woning conform Politie Keurmerk Veilig Wonen. Intussen kunt u, na 30 jaar ervaring, voor bijna elk thuisprobleem Beumer benaderen en naoverleg, opdracht geven.

Al met al als beumer bij u is geweest, geeft dat een veilig gevoel

 

Vraag nu een offerte aan

 
Naam:
E-mail:
Tel:
evt. toelichting/opmerking